dilluns, 4 d’abril del 2011

FELICITATS PAULA!


Aquesta entrada està especialment dedicada a la Paula Tena perquè avui (04/04, 17 anys de la mort de Cobain) és el seu aniversari!

No recordo gaire bé com ens vam conèixer, sé que vam començar a parlar pel facebook i després vam començar a quedar durant l’estiu alguns dies i a partir de finals d’agost has estat per mi com una germana petita de la qual he après molt (petita padawan :D) i hem passat grans moments. 

T’he vist fer moltes facetes de les teves que m’encanten: des de jeviata, gitana, killakah toh lokaaaaaah passant per petri i, sobretot, intentant impedir esa boda! 
Espero que durant aquests 16 anys t'ho hagis passat genial i que tots els que et queden siguin encara millor i els poguem passar junts (com ja saps, jo sóc inmortal fins que no es demostri el contrari jajajajaja).

No sé què més dir que no t’hagi dit mai... t’estimo molt i demà sé que ens abraçarem i em donaràs una piruleta! ^^


 FELICITATS!

1 comentari:

  1. ET DEC UNA PIRULETA! no se me olvida! moltes gracies gerard! sou tots genials, de veritat! ojala siguem amics pa siempre! seria molt feliç! moltes moltes gracies per estar amb mi un dia com avui! t'estimo moltitititsiisiisim! :D

    ResponElimina