dimarts, 23 de novembre del 2010

pajaros en la cabeza

Holaaaaaa!

La meva entrada d'avui va dedicada a tots els ocells que volten per Roses.
Sé que us voleu carregar amb els vostres missils les eleccions autonòmiques del proper 28 de novembre però no sé jo si ho aconseguireu.
Ja podrieu fer com els altres partits i emplenar les parets/faroles de cartells o enganxines però no m'embruteu el terra... ni feu perillar a tots els civils que votaran en blanc perquè no els fareu canviar d'opinió!


Els pajaros en la cabeza són també els que tinc al cap. Porto dies amb un "poti poti" de pensaments. Entre exàmens, deures, treballs, llibres, política, amics, sortides, música... tinc el cap fet un pardal (no sé si aquesta expresió existeix, l'hauré creat jo?).

D'exàmens anem a un per dia durant dues setmanes. De deures bueno, no ens podem queixar; trebals... uns quants; llibres: Pride and Prejudice, Endreçar l'ànima i Entre la promesa del verano y el frio del invierno (segons l'estat d'ànim menys el primer que és obligatori TT). Política... ja ho sabeu. Amics... que dir d'ells... sou genials. Sortides cada dia, desde extraescolars a dinars passant per conferències/exposicions, etc; música... ja coneixeu els meus gustos (*). I altres temes que pocs coneixeu (2 ho sabeu i un altre que té les seves hipòtesis) que ronden pel cap d'un estudiant pre-universitari com molts d'altres.

*Per a mi un dia es reparteix en períodes de 8 hores: 8 hores d'estudi, 8 hores de son (últimament si arribo a 6 dóna gràcies sobretot els caps de setmana que dormo més malament...) i 8 hores d'oci (que per mi entre setmana 8 hores d'oci significa... 8 hores de música i no us enganyo, que us ho digui la meva mare que està farta de mi XDD)


Epic moment amb la Silvia, esperem que sigui així!
Silvia [19:03]
estas viciat a extremoduro i a X xd
Gerard [19:03]
però X no està viciada a mi XD
Silvia [19:04]
eso se arregla xd
Gerard [19:04]
no se yo...
Silvia [19:04]
o i taaant
Gerard [19:05]
abre los ojos que te quiero ver... abre las piernas que te quiero amar!


--------------------------------------



Algú s'apunta a veure La vida es bella o a fer la ruta megalítica aquest cap de setmana pel matí/tarda? Va, depèn dels que sigueu us convido a dinar a casa o si fem la ruta doncs bocates per tots! (o casi).
Stop gent que només surt per la nit! Acabem amb la gent que només surt per la nit!

Us deixo amb una cançó de l'últim disc que van treure els Red Hot Chili Peppers... va ser l'any 2006. Any del gran concert a Madrid! Espero que sus encanti la cançó, és brutal!!



Petons, patades i abraçades a totes vosaltres!


"...come and get it"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada