divendres, 3 de desembre del 2010

gone too fast...

Bones joves! (i no tan joves també!).

Avui ha estat un bon dia (i espero que acabi bé!)
A primera hora hem fet exàmen sorpresa de català... pregunta 2: Qui era Cristòfor Despuig? Resposta: Va ser un escriptor català. Va néixer a Tortosa i va morir a algun lloc del món. Va escriure col·loquis. Va viure durant la decadència per tant al s.XVI, el que ens indica que va néixer l'any 1500 i pico.

Després hem vist Senderos de gloria, després el cicle infernal de la tomata, pati, mates (la sònia marxava cada 2x3...), a l'hora d'organització d'empreses hem parlat de tabac, sexe, LSD, Marihuana... i tot tipus de drogues. Ha estat una classe plena de frases mítiques! I per acabar el matí exàmen d'anglès, dinar a casa de la tia i mates un altre cop de 3 a 4:12.

Ara a casa fent el Foto-Diari que tant espereu estimats! Ja sabeu qui és la protagonista d'aquesta setmana... la senyorina Napoleònica!

Avui en Marc i jo hem fet feliç a varies persones al fer que la senyorina A entablés una bonica conversa sobre la pràctica quimica (quimicus practicus en llatí :D).

Aquesta nit Zland (com aquell que és boig eh, Sergi? jajaja) a passar una bona nit en família com cada cap de setmana (ara vé un cap de setmana de 5 dies... muahahahaha).
Bones noves al cel, ara i sempre!
Fins aviat!

"Tot s’ha acabat i tu ja no em veuràs i espere que recordes el que vam parlar..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada